• VK-1001 Elektromágneses vízkezelőkészülékek

                     (Electromagnetic water cleaner)  Teljesítménye alapján családi házak vízkezelésére ajánlott.

  30.000 hz alapfrekvencián működő készülék.   Megvédi nagy értékű háztartási, illetve ipari gépeit, bojlerét, melegvíz fűtő és vízvezeték rendszerét, öntöző és hűtő berendezéseit . 

  Családi házhoz, többlakásos lakóépületekhez, sorházakhoz, ipari létesítményekhez, vendéglátó egységekhez is rendkívül ajánlott!

  A készülék a vízvezeték megbontása és kémiai anyag hozzáadása nélkül, minimális villamos energia felhasználásával, az adott csőkeresztmetszetig, 30 NK vízkeménységig kiváló hatásfokkal kezeli a teljes átáramló vízmennyiséget, függetlenül annak hőmérsékletétől, nyomásától és a cső anyagától. Kompatibilis minden vízkezelő eljárással. A készülék beszerelése szakértelmet, karbantartást és felügyeletet nem igényel. Megbízható, üzembiztos, hosszú élettartamú, helyigénye a vezetéken 30-50 cm. Termál vizek kezelésére is alkalmas.         


    VK-1001 Tip. 15.000 Ft + Áfa          raktárról azonnal.                  


VK-1002.  Elektromágneses vízkezelő készülék.                       (Electromagnetic water cleaner)

 

4tekercses vízkezelő készülék. 


Ez a készülék panelházakban rendkívül előnyös, mivel egyszerre kezeli a hideg –és meleg vízvezeték rendszert. 


2 x 30.000 hz alapfrekvencián működő készülék.
Megvédi nagy értékű háztartási, illetve ipari gépeit, bojlerét, melegvíz fűtő és vízvezeték rendszerét, öntöző és hűtő berendezéseit. Családi házhoz, többlakásos lakóépületekhez, sorházakhoz, ipari létesítményekhez, vendéglátó egységekhez is rendkívül ajánlott! A készülék a vízvezeték megbontása és kémiai anyag hozzáadása nélkül, minimális villamos energia felhasználásával, az adott csőkeresztmetszetig, 30 NK vízkeménységig kiváló hatásfokkal kezeli a teljes átáramló vízmennyiséget, függetlenül annak hőmérsékletétől, nyomásától és a cső anyagától. Kompatibilis minden vízkezelő eljárással. A készülék beszerelése szakértelmet, karbantartást és felügyeletet nem igényel. Megbízható, üzembiztos, hosszú élettartamú, helyigénye a vezetéken 30-50 cm. Termál vizek kezelésére is alkalmas.  

VK-1002 Tip. 15.000 Ft + Áfa          raktárról azonnal.